Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Känns som om man har väldigt mycket att göra på helgerna så det får bli en middag som är snabbare än snabbast… fast lite extra
Idag har varit en innehållsrik dag. Iminmening så ser jag hellre att personalen ger min son en extra kram eller läser en extra bok istället för att ha möten och dokumentera
Visitteribilen hela familjen, lyssnar på Barbapappa och kör över ett höstvackert Slätta. Nu mot Timmersdala genom stubbåker, gölliga torp och träd som börjar skifta färg
Regn och åter regn för med sig en hel del bra saker. Skogarna är fulla med svamp och det är en underbar tid för alla oss skogsmullar som gärna myser omkring bland mossa och stubbar i jakt på skogens gula guld
Det har varit så sjukt aprilväder senaste tiden, ja det är väl få av oss som missat det, men det har inte gjort så mycket eftersom jag har varit hemma och förberett för vår flytt
Nu när sensommaren har kommiti antågande, så kan det vara mysigt att vara inne och baka. Då måste jag få rekommendera ett Grekiskt ostbröd som är enkelt att baka och väldigt gott
Verkar som det finns gott om svamp i skogarna nu. Själv har jag inte haft möjlighet att ge mig ut för att leta och skogen här hemma är ju numera skövlad så där finnsingen svamp att hitta
Även om jag försöker låta bli att äta rött kött, händer det att slinker ner en bitibland. Jag äter bara kött av god kvalitet och aldrig, aldrig fläskkött
Började kanske ilite fel ordning, med efterrätten först och sedan huvudrätten,. men här kommer iaf receptet på viltskavsgrytanvi lagade igår av de kantareller vihittadei svampskogen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.