Serveras varma med gott pålägg på. 1)Börja med att blanda alla torra ingredienser. 2)Riv morötterna och blanda ner bland de andra ingredienserna. 4)Gräddas i ugnen i 10-12 min på 275 grader. 3 dl havregryn
Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 5 dl havregryn (som mals). Låt jäsa i en timme och grädda i 225 grader i 20 minuter. 5 dl havregryn
Tillsätt mjölken och rör om med en sked tills det är klumpfritt och en jämn smet/deg. Jag lovade på Glutenfritt by Flink (facebooksidan min) tidigare idag ett recept på fjärilsscones
På morgonen kan det knappast bli enklare - fram med skålen med gröt och skålen med bär ur kylen direkt på frukostbordet, fram med juice och göra kaffe, sätta sig till bords och inta lyxfrukosten
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Boken är en perfekt grundkurs och kokbok för ett liv med clean food som dessutom är extra ren och läkande
Gluten- och mjölkfria bakverk. Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
E-postTelegramGillaGilla Laddar. Låt det koka ihop någon minut och smaka av (kräftosten ska ju i sist med så soppan behöver inte vara perfekt ännu, men det ska ju smaka gott)
Ätit har vi gjort hela veckan, både sådant jag lagat hemma och tagit medoch annat som Nitima lagat. Blanda sedan ner färsen tillsammans med de resterande ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.