Amerikanskapannkakor - här serverade med hallon, blåbär och flytande honung. Grädda pannkakorna i smör eller olja och vänd dem när de sväller upp och blir lite bubbliga på ovansidan
Valet föll på amerikanskapannkakor som skulle ätas med lönnsirap, bacon och stekta ägg. Det tar sin lilla tid att steka pannkakorna men det är ganska trevligt pyssel i köket och om magen kurrar väldigt högt så är det fullt tillåtet att skicka ner en liten pannkaka eller två i magen under stekningen
Kanske något till söndagsfrukosten. Hade bestämt mig för att äta amerikanskapannkakor idag till frukost men för att kunna göra det med gott samvete så behövde jag gå och träna först
Och denna gången fick det agera mjöl i mina glutenfria pannkakor. Alltså, den kombinationen är magiskt god, och jag kan fortfarande få en sådan längtan efter just det mellanmålet
Recept på andra amerikanskapannkakoroch lite nostalgiminnen hittar du här. Det var lite "pickligt" att vända på pannkakan, och du behöver en bra, riktigt böjlig stekspade
Jag verkligen älskar amerikanskapannkakor, och det gör resten av min familj också. Ja, jag vet att jag sa igår att jag var ledig denna helgen, och det var jag med egentligen, men ibland blir det minst sagt inte som man tänkt sig
Choklad och Nutella-fyllda AmerikanskaPannkakor. När mamma stod kvällen innan och fixade fikabröd, smörgåsar ja allt man kan tänkas behöva för en dag på stranden
lönnsirap turkisk yoghurt Dela äggen, häll vitorna i en absolut torr skål och gulorna i en annan. Tillsätt mjöl, mjölk, bakpulver och kardemumma i skålen med gulorna och rör till en tjock, jämn smet
Vänd pannkakorna när de börjat bubbla på ovansidan och grädda dem gyllenbruna. De senaste åren har verkligen matvaruhyllorna fullkomligt belamrats med laktos- och glutenfria produkter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.