Jag hade helt glömt av att blogga om såsen jag lagade till lantpatén härom veckan. Nästa gång ska jag pröva med coulis på hallon, eller kanske lingon, eller varför inte tranbär
Jag har gjort Pulled pork tidigare, men då oftast använt mig av färdig bbq-sås. Jag tycker att Baby Ray´s såser är jättegoda, så det brukar oftast bli att jag använder dem
Låt er inte luras av bilden - det östes på mer sås efter bara någon tugga. Det går ju alltid att hotta upp den - kanske med lite chili eller tona ner genom att minska på vitlöken
Denna barbecuesås kommer att hålla upp till två veckor i kylskåp i en lufttät behållare. farinsocker3 vitlöksklyftor finhackad3 msk äppelcidervinäger3 matskedar sås Worcestershire1 och ett halvt teskedar paprika1 tsk svartpeppar 1 nypa selleri salt (den som vanligtvis används för tomatjuice) Beredskap. Sänk värmen och låt sjuda försiktigt sjuda tills du har en tjock sås och krämig, ca 30/40 minuter. 3 matskedar sås. 1 tsk svartpeppar 1 nypa selleri salt (den som vanligtvis används för tomatjuice) Beredskap
vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil. Rätten tros ha rötterna i den äldre Jiangsurätten "fläsk i socker och vinägersås" (Tang cu li ji 糖醋里脊)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.