Jobbar hemifrån idag. Var inställd på VAB så igår när jag härjade runt på kontoret förberedda jag mig genom att flytta ett möte och ge bort ett annat till en annan person
Vilken morgon. Det var länge sedan jag gjorde frukostsmoothies och vi fick flera kilo bananer i söndags med matkassen så ikväll ska jag skiva resten och frysa in dem till kommande smoothies
Inlägget innehåller annonslänkar och därmed reklam för Nordic Feel. Hej på er. Fredagstulpisarna står redo i hallen och jag betar av dagens To-do lista
Nu börjar nedräkningen till både ettårsjubileum och det hundrade inlägget på Olmås Njutbar. Soppan här nedan är det nittiosjunde inlägget i ordningen och den 10 april firar jag ett år
Hej min vänner. Hoppas ni haft en bra helg. Jag hade finbesök från Finland i helgen av min vän Linda, som jag delade hotellrum med i Dallas på Better Bodies-träningsresan
Det var ett tag sedan jag bakade småkakor, så i helgen bestämde jag mig för att hitta på något nytt som jag inte haft på bloggen tidigare – hyllan med bakböcker som bekant är välfylld, så det blev lite botaniserande innan jag till slut föll för Milanostängerna ur ”Sju sorters kakor” från ICA-förlaget
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Jag, som aldrig lämnat Europa, har lite svårt att avgöra sånt där. På indiska restaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jag föredrar den ena) får man alltid enormt god mat
Mer sånt här ska det bli framöver. Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.