Hur man gör en godgräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
StekerDu för fler personer, så lägg inte för många bitar i samma panna. Här nedan kommer lite tips på stekning av kött, så det blir precis som Du vill ha det
Så här gör du. Det här behöver du. Jamen den här såsen var ju bara för tokgod. Två väldigt sköna dagar på ett fritids med personal som gillar sitt jobb - vilket också smittar av sig på barnen
Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka. För den blir så mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv
Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad. Skär upp köttet i skivor och servera med grillad färskpotatis, bourguignonsås och dressad sallad
Lägg i lite extra vatten om det ser ut att bli för torrt. Ett annat plus med den här vegetariska köttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter sådu kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.