Senast så följde jag receptet, eller nja. Rabarberrecept innehåller ju ofta mycket socker, vilket inte är så konstigt, rabarbern är ju inte så god i sig och kräver endel sötma
Vanligtvis är jag inte så förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Så var det då dags för julgodis. Gör såhär. Rör hela tiden så att inget bränns fast. Hej hej. Först ut i år är en nyhet (för mig) och självfallet får du receptet – det är dags för skumtomte-fudge
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.