Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Hetta upp enstor stekpanna och smält en rejäl klick smör. -) Såjag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter förstaarbetsdagen på ganska lång tid
Josefine berättade också om sin mormor som denstora inspirationskällan och hennes “Wretman” – en grön och rosa mandelkaka med lime och hallonpannacotta, fick mig också att fara tillbaka i tiden och minnas den gröna mandelkakan
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Minns för flera år sedan när jagsåg Two Fat Ladies fritera en lustig blomma på tv. Var dock noggranna med att reglera temperaturen efterhand så att det inte blir för varmt
Såhär fin blev den, jag är supernöjd. Självklart fick farmor sticka till med pengar på resorna, förså mycket kosing blev det ju inte av vår leta-burkar-turnè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.