Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihopså att dukan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillernafinfördelas
Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Sedan är gruppdynamikenså värdefull och alla som gårigruppen (ca. Jag vissteinte att det skulle fungera så bra att coacha över nätet men faktum är att det är ett fenomenalt sätt och resultatet mina kunder får är enastående
Skriv under en veckas tidupp allt du äter, det kanskeinte är så mycket som du själv tror. ” kan kännas frustrerande när det känns som du redan äter så mycket du förmår
Bakning hör intetillmin starka sida, hur ska smeten vara sa du. Så när jag ramlar över en dessert, relativt enkelbakad med en grym vinmatchningspotentialkan jag inte låta blivispen
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är niuppskattar här på kryddburken
I början stiger temperaturen långsamt, men det kangåruggigt snabbt mot slutet, så se upp. Försök inte skrapa av resterna – häll kokhettvatten över dem några gånger (eller skölj dem länge i det varmaste vatten din kran kanuppbåda) löser problemet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.