Servera med nykokt pasta, grovt hyvlad parmesan och en god sallad. 1. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
Ett annat plus med den här vegetariska köttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter sådu kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
Gör såhär. Är du inte ute efter extra lyx, hoppa över detta steg. Problemet med denna kvarg är dock att den inte är speciellt god, den fetare varianten på 10 % eller 4,5 är mycket godare, men också mycket dyrare
Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där. I morgon är det långlördag, fint väder lovar löpsedlarna så då lär det väl bli riktig trängsel, om vi känner Ystadsborna rätt
Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka. För den blir så mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv
Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad. Skär upp köttet i skivor och servera med grillad färskpotatis, bourguignonsås och dressad sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.