Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vigjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Tillsammans med vinet serverades små kex och en god röra med soltorkade tomater och vatten så klart, dock ingen spottkopp (sånt slöseri pysslar vi inte med)
Älskar att kolla runt på nätet för inspiration för att i min tur kunna inspirera vidare. Minns inte vad bloggen hette men om ni mot all förmodan är här inne och läser så - tack
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Visst är det härligt nu när solen börjar lysa igen och det är ljust längre på dagarna. Här ha vi kommit igång med promenerandet igen och det är så jäkla skönt
Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish. Så lathet hemma känns befogad då alla andra har ledigt
Ibland när man har lunch så hinner man så himla mycket och ibland ingenting. I går så hann jag till och med förberedda för middagen som vi skulle äta sen
10-12 st potatisar1 st stor gul lök300 g isterband, Scan “Svenska gårdar”3 dl vispgrädde2 dl mjölkSmörSalt och svartpeppar Sätt på ugnen, 200 grader. 3 dl vispgrädde
Vår favorit kalla sås är tsatsiki. 2 pressade vitlöksklyftor. ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.