En tunn kökshandduk En gummisnodd En så kallad sodastart. Läs också. Vill dugöra egen must vid fler tillfällen håller du igång sodastarten genom att fortsätta att mata den dagligen med råsocker och ingefära
En tunn kökshandduk En gummisnodd En så kallad sodastart. Läs också. Vill dugöra egen must vid fler tillfällen håller du igång sodastarten genom att fortsätta att mata den dagligen med råsocker och ingefära
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Om dropparna stelnar och blir så hårda att du kan bryta dem är smeten färdig. Så fort karamellmassan är tillräckligt sval för att hålla i händerna ska den ”dras” så att den ljusnar i färgen och snurras så att den får en fin form
Lägg i lite extra vatten om det ser ut att bli för torrt. 1. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
Men eftersom citronsyran förutom att dra ur smak och färg ur blommorna, också verkar svagt hämmande på bakterietillväxten gördu bäst i att frysa in saften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.