Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Smaksätt den med vanilj. Klä formarna med drygt hälften av degen. Täck dem med lock av degen. Stjälp försiktigt upp kakorna på plant underlag medan de ännu är varma
Vill du ha klassiska med rån i botten så är det bara att byta till det. Smält under tiden chokladen och blanda med lite olja, så blir den lättare att jobba med
När jag var föräldraledig med Zack så var jag helt insnöad på Kärleksmums. Utan att överdriva så bakade jag en stor plåt i veckan och åt upp i stort sett hela själv
Täck med plastfolie så att plasten nuddar ganachen. Börja med dekorsmeten. Rulla ihop, börja från sidan med ganache så att den hamnar i mitten av rulltårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.