Chokladfrysmuffins är ett säkert kort att ha i frysen. Chokladfrysmuffins. Hittills har jag inte hört någon som inte gillar dem, dessutom räcker det om man tar ut dem ur frysen bara några minuter innan de ska ätas
Omöjliga burklock, champagnekorkar, heta ugnsformar och bakplåtar kräver rätt grepp och vid vissa tillfällen får det gärna se bra ut också, känns det igen
Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön. Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott
Någon grönsak till passar säkert fint. Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.