Säghejtill Porotos Granados. En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
” Det behöver väl inte sägas mer. Det bidde ett till inlägg idag. ” Det behöver väl inte sägas mer. Med ganska barnslig handstil har någon (min moster tror jag) skrivit ner tre olika recept på kokoskakor, kanske efter receptet på sidan intill som är skriven med vuxnare handstil
Min mamma kom på besök igår och sov över, jag bjöd henne på mina köttfärsspett med olika såser till. Brödet passar till grillat, buffé, ja till det mesta
Till denna smakrika lilla förrätt dricker vi pinot noir, gärna en amerikansk sådan. Salt & vitpepparHär är en skittråkig bild på vad som behövs till cremen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
del kan man säga. körsbärstomaterna och minimozzarellan. Servera förslagsvis matvete och sallad till. Inspiration till rätten kommer från Jennys matblogg, tack
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.