Jag fick iallafall för mig att vi måste ha jordnötssås till fisken, så det fick det bli helt enkelt (knäcket var tillfälligt slut och jag kunde ju inte hålla på att äta jordnötssmör direkt ur burken utan anledning)
Galet god jordnötsås och galet enkel att göra. Sedan hällde jag ner allt i kastrull för att värma och sjuda för att få en härlig konsistens och en godare, rundare smak
Mat med lite hetta och mycket sås till. Alltid en kopp te och en massa mattidningar, recepthäften eller utryckta lösa recept som ligger framme och skall plöjas igenom
Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Jordnötssås är inte det nyttigaste man kan äta men om man gör såsen på kokosmjölk och äter med en massa sallad och lite bulgur behöver man kanske inte ha lika stor ångest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.