Häll den varma dressingen över grönsakerna och blanda allting. Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR
Har du testat att syra surkål någon gång. Att göra hemgjord surkål är superenkelt. Om man vill förbättra sin tarmflora så ska man äta fermenterad mat för att tillföra probiotika till kroppen
1. Ta bort alla dåliga blad från spetskålen. Finstrimla resten av kålen samt äpplena. 2. Massera in saltet så att vitkålen börjar vätska sig, tillsätt fröna
De här stekta grönsakerna i en underbar sötsur sås, inspirerad av det asiatiska köket, brukar vi oftast servera till den friterade pankopanerade, falska fisken som ni fick recept på igår
Sötsur Fläsk med Grönsaker. Jag hann ju med hela tre matlagningskurser i Peking sist och en av gångerna där temat var traditionell kinamat, lagade vi fläsk i sötsur sås
Skiva grönsaker likesom tunna linjer. Grönsaker, Sötsur, torsk 2 portioner, 30 min 2 Torsk file. Jag har inte skrivit min blogg… Men jag lagar fortfarande japansk mat
Häll i såsblandningen i grönsakerna och koka tills allt tjocknat (ca 5-7 minuter). Blanda majsstärkelse och grönsaksbuljong i en stor skål, tillsätt sedan vinägern, sockret, ketchupen, sojasåsen, ingefäran och cayennepepparn tills det är väl blandat
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.