Soppor gjorda med morötter som huvudingrediens har inte alltid stått högt i kurs hos mig, men sedan jag startade bloggen har jag ätit flera riktigt goda morotssoppor vilket har gjort att jag har börjat ändra åsikt om den solgula soppan
Glömde ta en bild på anrättningen i sopptallriken så ni får nöja er med tillagningsbilder. Mixa soppan slät, smaka av med citron, chiliflakes och späd soppan med mer vatten om det behövs
vatten (späd med mer om så önskas) 1 tsk buljongpulver , el. ½ buljongtärning), vegetarisk 2 tsk rapsolja 0 svartpeppar 0 rostad lök , att toppa med Köp receptet Näringsvärde Kcal
Mixa sötpotatissoppanmed stavmixer eller i matberedare. Servera med limeklyftor (valfritt) och garnera om du vill med några blad färsk koriander (valfritt)
Rosta i ugnen 50 min på 200 grader , efter 30 min så slänger du in 2 vitlöksklyftor (med skal på ). Låt koka upp i 5 min , medans så steker du lite aubergine o toppar soppan med , servera med bröd om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.