Sébastiens kanelbullar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g vetemjöl
  • 10 g salt
  • 10 g grovmalen kardemumma
  • 100 g råsocker
  • 350 g mjölk (3.5 dl)
  • 50 g ägg (ca 1 st)
  • 80 g aktiv bubblande surdeg
  • 5 g jäst (som man kan utesluta om man vill jäsa bullarna bara på surdeg)
  • 100 g rumstempererat smör
  • 200 g rumstempererat smör
  • 80 g strösocker
  • 20 g kanel
  • Pärlsocker till garnering eller glasyr.
  • 700 g vetemjöl 10 g salt 10 g grovmalen kardemumma 100 g råsocker 350 g mjölk (3.5 dl) 50 g ägg (ca 1 st) 80 g aktiv bubblande surdeg 5 g jäst (som man kan utesluta om man vill jäsa bullarna bara på surdeg) 100 g rumstempererat smör
  • Fyllning200 g rumstempererat smör 80 g strösocker 20 g kanel Pärlsocker till garnering eller glasyr.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.