Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
Här får ni receptet på en god sås som Nicke gjorde då vi grilla lax. Serveras tilllax. 2 dl crème fraiche 1 hackad röd lök 1 burk röd stenbitsrom En knippe hackad dill1 msk pressad citron Salt & SvartpepparAllt blandas ihop, låt stå i kylskåp en stund
a en kall sås som Håkan själv komponerade och som blev väldigt god. Kanske lite ägg och sill, till det snaps och öl, somliga smarrar kanske på lamm medan andra föredrar lax
Här kommer i stället ett tips på en god och enkel sås som passar perfekt till en bit lax. Det är inte ofta jag använder mig av pulversåser, men här kommer den verkligen till användning
Gravlaxsåsen som jag trodde gömde sig någonstans i kylskåpet visade sig vara slut. Det blev den här såsen, som visade sig bli så god att jag måste dela med mig av receptet
Enkelt, snabbt och smidigt. Ta alla ingredienser och blanda ihop. Kryddor, och citron, samt majonäs får man avgöra själv hur mycket man vill ha i, beror helt på egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.