Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Det blir nötigt och lite sött och passar bra till fisk eller grönsaker
God middag på er alla, den fina, soliga och varma lördag. Vi hoppas att ni fått sova ut lite denna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Det är givetvis Bearnaise såsen jag talar om, så goood blev den. Bearnaise 3 port2 msk finhackad lök5-10 vitpepparkorn2 stjälkar persilja2 msk vitvinsvinäger2 msk vatten150 smör, inget jävla margarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.