Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än ärså en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut
När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. Blanda lagen i en kastrull, ge den ett uppkok så sockret smälter och låt den sedan kallna
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Nu närdet börjar närma sig hösten såärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Gör såhär. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Såhärsåg min surdeg ut efter natten, och detärsåhär jag vill ha den. Om den ser ut såhär men jag inte är riktigt redo att sätta igång med degen brukar jag sätta in den i kylen, då stannar den upp och man slipper få en alltför sur surdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.