Följ i så fall anvisningarna på förpackningen. Bären lämpar sig också bra för torkning och infrysning. De är rika på pektin och kan därför, vid t ex syltkokning, användas tillsammans med andra frukter och bär som har ett lägre pektininnehåll
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Se till att inte bara färsen och grädden är så kall som möjligt, utan även matberedaren. Använd gärna samma smör som du stekte wallenbergarna i till att fräsa schalottenlöken och sockerärterna
Ställ in köttet i ugnen och sätt i en termometer i tjockaste delen på köttet. Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Här bjuder hon på receptet. Läs också. Rallarros Ingredienser 15 stora eller 30 mindre rallarrosblommor (hela toppen av växten med så mycket blommor som möjligt) 1,5 kg socker 50 g citronsyra 2 skivade ekologiska citroner 2 liter hett vatten (ej kokande) Gör så här Lägg rallarrosrorna i en stor kastrull eller hink Häll på socker, citronsyra, skivade citroner samt 2 liter hett vatten (ej kokande). Låt svalna och förvara svalt i 4-6 dagar innan saften silas av och hälls på flaskor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.