Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dels fick sig mormor ett besök två timmar från hemstaden, och de där mormödrarna vet hur man fixar [
Vanligtvis är jag inte så förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
I så fall tror jag att jag är det. En variant på biff med lök, fast utan biff och med fläsk istället. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Ja, så här på kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Vissa stilrena kanelbullar, vissa kanelbullar med en tvist och vissa egentligen bara bullar – med en hel drös av andra [
Rör i gelatinbladen så att de löses upp i blandningen. Här kommer ett busenkelt recept på supergod pannacotta för den som gillar sötsakeroch snabba desserter
Inte en droppe olja och ändå så gott. Mitt hushållspapper tog slut mitt i alltihop så när köttet skulle torkas av fick det bli en mer än billig handduk från IKEA som stand in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.