Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Gör nötkola under tiden. Servera kakan som den är eller med lättvispad grädde eller glass. Häll i formen och grädda på nedersta falsen tills den har fått en fast yta, cirka 15–20 minuter. Ta ut kakan, fördela försiktigt kolasmeten jämnt över, strö på salt och grädda ytterligare 15–20 minuter, tills kolasmeten är vackert gyllene
Om dusom jag gillar choklad med hasselnötter så är detta verkligen en kladdkaka för dig. Här har jag använt en favoritchoklad, Geisha, och använt den både i kladdkakan, som fyllning och som topping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.