4 cl flädersaft (koncentrerad) eller flädersyrup. 130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaftenoch toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
*Råkade visst benämna den mojito – det är ju nästan samma sak fast då ”spär” du ju med bubbelvatten med, i caipirinha är det den rikliga mängden krossad is som gör den så läskande
En variant på smakerna i drinken hittar du här. Servera med myntakvistar, skivade jordgubbar och is. Om solen lyser med sin frånvaro får vi se till att ha solsken i glaset istället
Det är ju såååååå gott och passar bra nu inför Spanien nästa vecka. Jag är inte glad för röd söt sangria utan beställer alltid cava sangria eller vanlig vit men den är ju oftast också liiiiiite för söt
Med tanke på hur slutet av semestern blev med sjukhusbesök, dåligt bemötande, minimalt med hjälp och stressiga dagar så hade jag gärna haft semester och vilat några dagar till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.