Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta
Den här rätten är väldigt lätt att göra och känns ända ganska exklusiv. På fredagskvällar har vi numera ett ganska pressat schema med tennis och jag som kommer hem sent
avokados. Dela, gröp ur och skiva avokadosarna. Lägg avokado över solrosskotten. Kyckling påbäddavavokado och solrosskott (4 personer). Tillaga i mitten av ugnen i ca 30 minuter, eller tills kycklingen är färdig. 2 st avokados
Finputsa en lagom stor oxfilè och gnid in den med nypressad färsk vitlök samt den halva citronenKrydda den med salt, svartpeppar, citronpeppar och persiljaBryn oxfilèn i en gjutjärnspannaTa upp oxfilènStek rikligt med färska, eller ca 2 burkar kantareller tillsammans med 1/2 paket baconSkiva 2 stora gula lökar och bryn dessa gyllenbrunaSkiva sedan 2 stora tomaterGör en bäddav löken, tomaterna och de stekta kantarellerna samt wookgrönsakerna och placera sedan filèn överst påbädden i stekpannanStek klart i ugnen till önskad temperaturGör eget potatismos och spritsa det runt oxfilèn när den nästan är färdigPlacera allt i ugnen på ganska hög värme tills moset får en gyllenbrun ton o topparnaServera Kockens utsökt goda kylda bearnèsås tillNjut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.