Servera köttet på ett fat tillsammans med t ex gröna bönor och ha gärna kokt potatis till. Bind om steken väl med bomullssnöre och lägg köttet på ett smort, ugnssäkert fat
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Gnid in varje ryggbiffmed olivolja, krydda sedan med salt och peppar på båda sidor. Lägg potatisen på en ugnsplåt, tryck till varje potatismed en gaffel så den ”öppnar sig” och går sönder något, men försök att hålla den hel så den inte faller isär
Putsa ryggbiffen från hinnor och salta och peppra köttet efter behag. Ryggbiff. Lägg ner köttet i vakuumpåsen tillsammans med enbären, vitlöksklyftorna och kryddsmöret
Krydda kycklingen med salt, peppar och det som finns hemma. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Om man har en fryst kyckling så får man lägga till en halvtimme ungefär på tillagningstiden och tillsätta potatisoch rotsaker efter en stund
Ansa köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Torka köttet väl med hushållspapper. Ta ut köttet och salta, peppra och rulla i hackad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.