2 skiva
ryggbiff Svampsås: 100 g champinjoner 0.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta salt och peppar smör eller margarin 1 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kalvfond 2 tsk fransk senap Servera med: klyftpotatis sallad avokado cocktailtomater
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Fräs svamp, lök och vitlök i en kastrull med smör. Svampsås. Smaka av med senap, salt och peppar. Servera med såsen, klyftpotatis, sallad avokado och tomater
Ryggbiffmed krämig svampsås och primörer. I går kväll lagade jag en god middag på fina marmorerade ryggbiffar som jag köpte i charken på ICA Maxi och måste nog säga att det var den bästa ryggbiffen jag ätit…hur mör som helst
Ryggbiffmed krämig svampsås och primörer. I går kväll lagade jag en god middag på fina marmorerade ryggbiffar som jag köpte i charken på ICA Maxi och måste nog säga att det var den bästa ryggbiffen jag ätit
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.