Ryggbiff med svamp- bacon- och lökfräs
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 4 portioner
  • 800 g hel ryggbiff
  • salt och nymalen svartpeppar
  • smör och rapsolja att steka i
  • 1 pkt bacon
  • 200 g trattkantareller
  • 10 steklökar
  • smör att fräsa i
  • 2½ dl rödvin
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1 lagerblad 1 kvist timjan
  • 1½ dl kalvfond
  • 1 dl steksky
  • nymalen svartpeppar
  • ev lite salt beroende på hur salt fonden är
  • 2 msk smör
  • ev lite maizena att reda såsen med.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.