Skär upp ryggbiffen i fyra skivor och krydda dom med BBQ kryddan. Skala vitlöksklyftorna och mixa dom tillsammans med bladpersiljan, när allt är finfördelat så lägg i smöret och fortsätt att mixa, det är bra att mixa en längre tid så att smöret blir fluffigt då använder man inte lika mycket
I vårt fall köpte vi ICA I Love Eco’s ryggbiff som visade sig vara riktigt mör och god. Hetta upp en gjutjärnsstekpanna (om ni har, annars går det bra med vilken stekpanna som helst) med smör och rapsolja
Stek upp köttet (vad som helst, jag använde ryggbiff)ivitlökssmöret, salta,peppra. Om man vill kan man garnera köttet med lite ruccola eller färsk oregano, och ringla över lite balsamico
Vi åt kotletterna med whiskysås, pommes frites ochvitlökssmör. Detta innebär att grisarna får kallpressad rapsolja i sitt foder, och det medför att köttet blir saftigare och godare enligt Scan
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Sötpotatis "pommes frites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Servera ryggbiffenmed klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.