Servera köttet tillsammans med sötpotatis, tomateroch skysås. Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakadetomateroch rostade sötpotatishalvor
Till köttet gjorde jag ugnsrostad sötpotatis, med brysselkål och paprika. Ryggbiffen är enkel, salt och peppar och sedan på grillen (eller i grillpannan)
Om du har en halv sötpotatis, lägg den med snitt ytan ner på en plåt. Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor
Imorse var jag iväg på ett spinningpass och behövde därför ladda med en frukost rik på kolhydrater. Totalt tog det sju minuter att baka potatisen, betydligt mindre än i ugn med andra ord
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1Toppa potatisen med smulad fetaost och oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.