Rustik glutenfri äppelkaka med knaprig topping av risflingor, mandelspån och chaisocker
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 - 4 äpplen av fast aromatisk sort - jag har ingen aning om vad mina lystrade till för namn
  • 65 g smör
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 2 äggulor 1 dl ljust rårörssocker
  • 2 dl rismjöl
  • ½ msk bakpulver
  • ½ msk husk
  • ½ dl risflingor
  • ½ dl mandelspån
  • 2 msk chaisocker - som ni märker dyker det upp ganska ofta i mina recept, men kan ersättas med socker blandat med lite kanel, ingefära och kardemumma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.