Nu har det hänt och jag erkänner villigt – jag är fullkomligt brödbaksberoende igen. Denna vecka har jag stått med fingrarna i en bröddeg samtliga dagar
En rustik köttgryta närmare bestämt. När det kommer till just köttgrytor så tycker jag väldigt mycket om den rustika sorten med stora matiga bitar och enkla ingredienser, och det är exakt vad denna grytan är
Ärtpesto har jag lagt upp recept på för flera år sedan och en variant är med bland övriga mjölkfria såser i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
God morgon på er,. Här är det kallt, solen skiner och jag har en hel dags jobb framför mig. En bra start på dagen är viktig, och idag börjar jag dagen med en frukost med nybakat bröd – det är riktigt härligt
Print Ärtpesto Personer. 4-6 Ingredienser 3 dl gröna ärtor 2 dl riven pecorino ½ - 1 kruka färsk basilika 50 g solroskärnor 1 vitlöksklyfta ½ dl kallpressad olivolja Salt och svartpeppar Tillagning Riv pecorino på den grövsta sidan av rivjärnet
Påminner en aning om hummus men en betydligt mer rustik variant. Balila är en libanesisk aptitretare. Säljs överallt i Libanon, typsik street food som finns i varje hörn
Den här ärtpeston gjorde jag häromdagen och serverade till torsk, riktigt god och så här gör du. Vanlig pesto med basilika är ju verkligen jättegott och enkelt att göra själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.