Oliv- och tomatpaj. När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
- Vispa kesella, philadelphia, socker och vanilj krämigt i en bunke. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligentok-god
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
För att rädda steken, lade Ragnhild köttbiten i enkryddig saltlag och Herr och fru Nilsson insåg att de just skapat en fantastiskt god maträtt – Tjälknöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.