Rumtopft med vanljkräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rumptoft7 l rom (brun, 54 %) 1,25 kg strösocker 500 g jordgubbar, i bitar 500 g körsbär, utan kärnor 500 g persika, i bitar (eller aprikos) 500 g plommon, utan kärnor i bitar 500 g päron, skalade och kärnfria, i bitar 500 g ananas, färsk och skalad, i bitar
  • 1 Vaniljkräm1 vaniljstång (alternativ ½ tsk vaniljpulver) 0,5 l mjölk 2,5 äggula 50 g strösocker 30 g potatismjöl 100 ml vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 100 g mörk choklad 70 %, grovhackad 0,5-1 msk rom (brun, 40 %)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.