Rumptoft7 l rom (brun, 54 %) 1,25 kg strösocker 500 g jordgubbar, i bitar 500 g körsbär, utan kärnor 500 g persika, i bitar (eller aprikos) 500 g plommon, utan kärnor i bitar 500 g päron, skalade och kärnfria, i bitar 500 g ananas, färsk och skalad, i bitar
1 Vaniljkräm1
vaniljstång (alternativ ½ tsk vaniljpulver) 0,5 l mjölk 2,5 äggula 50 g strösocker 30 g potatismjöl 100 ml vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 100 g mörk choklad 70 %, grovhackad 0,5-1 msk rom (brun, 40 %)
Jag ska packa, ladda elektronik som ska med, måla naglarna och lite sånt. Detta är även mitt bidrag till CookiesnDreams inspirationsinlägg med temat vanilj
Jordgubbar att toppa med. Vanljkrämen. Blanda de torra ingredienserna med varandra. Separera äggulan från äggvitan och blanda ner gulan med de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.