Det här är en lite friskare biskvi medsmak av citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Garnera medhallonoch sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Ouzo och Pernod vet jag funkar med apelsin juice men faller mig inte så väldans i smaken. Sedan blandade jag efter måtten nedan, vill man göra den lite festligare blandar man ut hallonsaftenmed lite bubbelvatten istället för vatten, eller om man har en sodastreamer använder man den
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksattemed lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Denna gången gjorde jag en variant medsmak av choklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
När chokladen svalnat blandar du den med ägget och vispar lite till. Häll sedan på vitchokladmousse, här ska du vara försiktig när du brer på den så den inte blandas ihop medhallonmoussen
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna)
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmak av choklad. För att krydda söndagen lite extra bakade jag idag en riktig hederlig klassiker nämligen en kryddig mjuk pepparkaka med toner av choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.