Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. späd ev med lite mer vätska. Stäng av plattan och rör ner hackad dilloch kräftstjärtar
1500 g räkor med skal. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g torskfilé 500 g räkor med skal 1 tsk salt 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör 2 tsk orientalisk curry 2 msk tomatpuré 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng 750 g potatis 225 g frysta ärter
Precis innan fisken är klar, låt dilloch äpple få fräsa med. Här är en fiskrätt (med vit fisk) från en kväll i veckan som iallafall jag och min familj tyckte var god
Visst alla E-medel är inte dåliga och det är inte hela världen, men om jag kan välja använder jag hellre kryddor som smaksättning då det inte är kemiskt producerat eller innehåller socker
Krydda meddill, salta och peppra lätt. Så det är för oss en väldigt kär maträtt som jag nu hoppas kunna dela med mig av till hungriga barn och vuxna därute
RECEPT & FOTO Jill Wallentin. Häll över grädden, delade körsbärstomater och toppa med den rivna osten. Servera gärna tillsammans med en god sallad eller kokad blomkål
Fräs lök tillsammans meddillfrön mjukt i olja och tillsätt gurkan. Mixa soppan i mixer tillsammans med yoghurt och kyl ned soppan, smaka av med ättika, socker och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.