Det här är en variant på rödtungafiléerna som publicerades härom dagen. Här har de fått annat sällskap i form av ett stomp på potatis, persiljerötter och selleri men fortfarande är det den goda grönkålsmoussen och vermouthsåsen som ackompanjerar
Idag var det torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
December bara far förbi, åtta dagar in har jag ännu bara postat något enstaka recept som lämpar sig speciellt för julen, men jag är på gång förstår ni, det kommer inom en inte alltför snar framtid
Dagens fiskHär kommer en bekännelse - jag köper HELFABRIKAT och serverar det hemma. Jag lagar inte allt från grunden för ibland är jag helt enkelt lite lat
Tjoballoo, hektiskt värre är det idag för Mårtenssons, ni kan tro svitten lackar i pannorna. Håkans panna är blank eftersom han jobbar och sliter i köket på GeMa så att allt ska vara redo för en tidig hemgång i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.