Så himla mysigt att sitta och dricka kaffe och njuta av godsaker på balkongen i höstsolen. Både omelettrullen och frukostplättarna kommer ifrån “Höst med LCHF” bilagan man kunde köpa med Expressen förra veckan, många bra recept däri
Jag tänkte tipsa om en enkel maträtt såhär i sommartider och nu när kryddlandet har växt upp lite…eller det räcker att de färska kryddorna på ICA finns=) Jag pratar om pasta med hemgjord basilikapesto med pinjenötter
Hacka ruccola och smula fetaosten. Blanda ihop, pasta, ruccola, fetaost och olivolja. Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner). Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner)
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. Skär salamin i strimlor, hacka chili och vitlök och gul lök fint och hacka tomaterna i mindre bitar
Jag är verkligen glad i medelhavssmaker och har alltid ett (eller två. Såklart är även olivolja, basilika, soltorkade tomater och oliver stapelvara i mina skåp
Ikväll när vi grillade så gjorde jag en sallad till med ruccola, jordgubbar och grillad halloumi. Ringlade över crema di Balsamico och stödde över lite flingsalt
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Rosta valnötter genom att lägga dem i en het stekpanna utan olja och sväng runt dem tills de börjar få färg
Han är rätt rolig, och gör inspirerande recept - kolla in French Guy Cooking om ni är intresserade. I hans senaste avsnitt har han varit i NYC och testat en massa bagels, och det har gjort mig otroligt sugen på samma sak
Mixa ruccola, de rostade pinjenötterna, osten och olivoljan i en mixer eller med mixerstav. Dela fisken i lagom stora bitar och stek dem lätt i lite olja
för varar speciellt länge gör det ju inte här på västkusten enligt väderprognosen, redan imorgon kommer regnet (såklart, det är ju midsommarafton) och sedan ska det vara kasst väder ett bra tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.