Det enda som jag kan sakna med vår trädgård är att vi inte har några fruktträd eller bärbuskar. Grannens äpplen har lyst röda i hennes träd och en annans grannes hallonbuskar jag har avundsjukt tittat på
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Mandelkaka150 g smör 60 g vetemjöl [1 dl] 60 g mandelmjöl [1 1/2 dl] 180 g florsocker [3 dl] 150 g äggvita [5 ägg] 10 g vaniljsocker [1 msk] 2 g salt [1/2 tsk] 3-4 stjälkar rabarber malen kardemumma rörsocker
Munkar250 g mjölk [2,5 dl] 85 g strösocker [1 dl] 18 g vaniljsocker [2 msk] 5 g bakpulver [1 tsk] 7 g salt [1 tsk] 30 g jäst 120 g smör, rumstemperatur 110 g ägg [2 st] 660-690 g vetemjöl [11-11,5 dl] 1,5 l olja, till fritering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.