Här bjuder jag på en riktig godsak till helgen. Har fått receptet av en vän - Britten och har haft den i receptlådan länge utan att det blivit av att baka den
Vi har aldrig tidigare ätit så saftiga och mjuka muffins som dessa så det är bara att tacka och bocka herr RoyFares för receptet ur hans bok ”Delicious”
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
om ni kisar och ser bortom mina misstag finns där en ljuvligt god morotscupcake med vaniljfrosting. Vill man göra dom extra goda spritsar man på ett rejält lager vaniljfrosting
Pajskal. 100 g smör. 200 g digestive. 2 msk strösocker. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen väl i en matberedare tillsammans med sockret
Så igår kväll bakade jag dessa rågbitar och vilka goda frukostmackor det vart. När jag hittade det här receptet i tidningen hembakat tvekade jag inte en sekund att pröva det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.