Detta är ett recept ur RoyFares härliga bok - United States of Cakes. Denna cheesecake har blivit en riktig favorit i min familj, helt klart godaste cheesecaken jag ätit hittills
Cheesecakefyllning. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Denna cheesecake var verkligen god, speciellt dagen efter den var gjort. Cheesecakefyllning. Häll smeten i formen och grädda cheesecaken mitt i ugnen i 10 minuter. Stäng av ugnen och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 30 minuter. Låt cheesecaken stå i kylen minst 6 timmar, gärna över natten, så att den stelnar ordentligt
Cheesecakefyllning Sätt ugnen på 200 grader. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Vi hittade ett recept av RoyFares som blev årets konditor 2010. I söndags när vi skulle fira Fars dag var det självklart att det skulle bli något med choklad förstås
Det här receptet från RoyFares ger helt fantastiska morotsmuffins. Fares skriver ju sina recept med viktangivelse först och volymmått i parantes, jag såg bara siffran 12 och sen gick det som det gick
Pajskal. 100 g smör. 200 g digestive. 2 msk strösocker. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen väl i en matberedare tillsammans med sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.