Deg200 g mjölk, kall [2 dl] 30 g jäst 480 g vetemjöl, kallt [8 dl] 40 g strösocker, kallt [0,5 dl] 20 g osaltat smör, rumstempererat 110 g ägg [2 st] 500 g smör osaltat, för inkavling
185 g strösocker (1 dl). 1Vetedeg160 g vetemjöl (3 dl) 1 ägg 2 g salt (0,5 tsk) 5 g malen kardemumma (1 msk) 100 g smör, rumstempererat 85 g strösocker (1 dl). Grädda mitt i ugnen på 210 grader i ca 8-10 min, tills bullen fått en fin gyllenbrun färg
Vi hittade ett recept av RoyFares som blev årets konditor 2010. Sätt ugnen på 180 grader. I söndags när vi skulle fira Fars dag var det självklart att det skulle bli något med choklad förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.