Dessa är helt perfekta att ha med i väskan under dagen och äta som mellanmål. Därav gjorde jag bara någon dag senare nya mellanmålmuffins med samma grund, dock denna gång med en smaksättning av kola/kanel/äpple/morot
Min cheesecake med kolaoch choklad. Gjorde en botten av ungefär samma smet som småkakan kolasnitt men med lite extra ljus sirap i och sedan en fyllning av bland annat cream cheese och vanilj
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Underbart krämig och len cheesecake med fyllning av vit choklad och blåbär. Den blir otroligt hög och fin och är väldigt mäktig så den räcker till många
En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Lägg i det mjuka gelatinet och rör om tills det har smält helt. För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk
Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till och med i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.