Zucchinismaken går väldigt bra ihop med det milda köttet. I det här receptet fyller Artusi zucchini med den fina smeten från kalv- och kycklingtimbalen
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Arancini di riso - risotto balls stuffed with mozzarella. Istället för att värma upp dina tråkiga rester i micron - något som vi alla vet är lika med en middag som är exakt noll procent rolig - så försök komma på sätt att förädla och förvandla resterna
Värm stekpannan och strö ut den rivna parmesanen (ca 30 gr per rullad) i ett tunt lager. När det börjar ta färg, ta en pincett och lyft flarnet och linda den runt stålcylindern
Det ser ju läckrare ut innan ugnen har gjort sitt men inte direkt äckligt heller efteråt. Långa skivor av mozzarella lindas med prosciuotto, läggs ovanpå sparris i en ugnsform tillsammans med lite tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.