Blev helt kär i ett stycke kött för en tid sedan, nämligen confiterad fläsksida. Efter att ha tagit en titt på Google och bläddrat i ett par kokböcker hittade jag ett bekvämt sätt att tillreda fläsksidan
Det är väl bara att krypa till korset, jag har köpt en gasgrill. Efter år av kolgrillande och föraktfullt fnysande åt gasnissarna har jag sällat mig till denna skara själv
800 g fläsksida, (benfria revbensspjäll). Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm stora bitar. Mortla piripiri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlökfond, paprikapulver, soja och sirap
Skär fläsksidan i lagom stora fyrkanter. Långkokt fläsksida på japanska. ) Fläsksida som sjuds i 3-4 timmar, tills den är så mör att den smäääälter i munnen
Krispig fläsksida med äppelkålPerfekt helgmat för höstens mysiga middagar. Fläsksida. Fläsksida. Sila av buljong och spara till sky, lägg fläsksidan i press under natten med svålsida nedåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.