Kalla vinterdagar kräver mäktig mat, men julen och nyårsfirandet har satt sina spår. Kanske man kan känna sig lite nyttig om man glömmer bort grädden & osten då man räknar kalorier och serverar till kokt skinka
Att tänka på hösten i dessa fina sommartider gör jag (och kanske ni också. ) ogärna (även om jag gillar svenska höstar med alla dessa vackra färger), men då jag har ett opublicerat recept från förra hösten som jag gärna vill tipsa om innan hösten 2012 infaller, så kommer här ett recept på en god rotfruktstårta
Sätt ugnen på 175°. Skala rotfrukter och potatis. Blanda persilja, vitlök, oregano och smulad ost. Lägg ett smörpapper i botten på en smord, rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Att tänka på hösten i dessa fina sommartider gör jag (och kanske ni också. ) ogärna (även om jag gillar svenska höstar med alla dessa vackra färger), men då jag har ett opublicerat recept från förra hösten som jag gärna vill tipsa om innan hösten 2012 infaller, så kommer här ett recept på en god rotfruktstårta
Sätt ugnen på 175 grader. Skala rotfrukter och potatis. Blanda persilja, vitlök, oregano och smulad ost. Lägg ett smörpapper i botten på en smord, rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
salta och peppra biffraden ordentligt och bryn den i en stekpanna. Sätt i en stektermometer och stek färdigt på låg värme, ca 100-125 grader till önskad stekgrad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.