Ingredienser Portioner: 4 500 g potatis 100 g rotselleri 200 g morot 1 gul lök 1 1/2 msk majsstärkelse 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar olja och smör (till stekning) Topping 2 avokador 1/2 påse blandsallad (à 65 g) 3 dl frysta tinade majskorn 2 dl gräddfil 2 dl riven ost ca 1/2 dl inlagda jalapeños 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt ugnen på 200 grader. Dela sötpotatisen i mindre bitar (tvätta ordentligt så kan du behålla skalet på), blanda med 3 msk rapsolja, spiskummin och salt
Vad sägs om rotfruktsrårakor och en lite halvmörk öl till det. Rotfruktsrårakor 6 potatisar ca 500 g 3 morötter ca 300 g 2 persiljerötter 1 gul lök 1/2 dl hackad persilja 2 ägg salt och peppar olja och smör att steka i fläsk/bacon/skinka Skala alla rotfrukter och lök
1. Skala rotfrukter och lök, riv dem grovt. Blanda ner persilja, ägg och kryddor. 2. Hetta upp en stekpanna med olja och klicka i smeten och stek 3-4 min på varje sida
Rotfruktsrårakor med löjrom, cremefraiche & rödlök. Jag är ju med i en tävling ”MAX Blog award” där vi tävlar genom att laga mat eller bakverk i micron om att vinna hem Fredagskocken Mattias Larsson som ska styra upp en middag för vinnaren och dess vänner, vi är nu inne på sista tävlingsveckan och jag känner pressen öka från mina vänner att kamma hem detta
Knaperstekt bacon med rotfruktsrårakor och lingonsylt var riktigt smarrigt. Hej. Vad roligt att du kikar in fast jag har varit helt urusel på att uppdatera den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.