Gnocchisallad medsvamp, äpple, nötter & skinkchips. Det kan ju liksom inte bli annat än gott att blanda smörstekta gnocchisar medsvamp, rostade hasselnötter, timjan, äpple och grädde
Blanda ihop pasta, spenat, äpple, kikärter och créme fraiche-röran. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs sojabönorna, krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den medsvampblandningen. Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Blanda ihop och klä en pajform med lös kant. Det blev häng idag här med ett gäng härliga ungdomar. Extrasonen var här igår och levererade äpplen från trädgården, skeptiskt läste han receptet på denna paj som jag har bakat tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.